WEBBUTVECKLING som förverkligar era STRATEGIER

Din webbplats är en viktig del av köpresan. Den ska marknadsföra och positionera ditt företags varumärke, skapa förfrågningar och försäljning och ge inspiration och relevant information på kundernas frågor.

Vi kan hjälpa er i hela processen från att analysera affärsmöjligheterna till att projektleda, designa och programmera er framtida webbapplikation till att marknadsföra er i sociala medier.

Våra kunder idag är allt ifrån mindre tjänsteföretag till ett av Sveriges största spelföretag. Vi analyserar, programmerar och utvecklar design, Frontend, backend, appar, organiskt sök samt marknadsföring i sociala medier.

Vi är ett erfaret webbutvecklingsteam med många års erfarenhet och med målet att ge dig en funktionell webbplats som får besökarna att stanna och interagera och därmed konvertera dem till intäkter. Vi har en passion att utnyttja alla nya webbutvecklingstekniker för att tillsammans med vår erfarenhet och expertis, skapa framgångshistorier.

E-affärslösningar

Vi designar och utvecklar webbapplikationer för e-handel som hjälper ditt företag att konvertera besökare till lojala kunder. Våra webbutvecklingstjänster ger våra kunder End-to-End E-Business, B2B (Business to Business), BC2 (Business to Customer), E-Commerce Solutions för olika branscher och marknader. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sina digitala marknadsplatser.

Systemkonsult

Om du är osäker över vilken teknik du ska använda för ditt nästa webbapplikationsprojekt så hjälper dig om vilka teknikverktyg som passar bäst för dina krav.

Design

Vi har en hög designkompetens hos Alba Business Group. Vi designar och skapar användarupplevelser som ger ett fantastiskt applikationsgränssnitt och UX-design. Vi utvecklar fungerande prototyper från råskisser enligt dina krav.

Backend och Frontend Development

Vi erbjuder säkra och skalbara webbapplikationslösningar relaterade till både Frontend-utveckling och backend-programmering. 

Uppgradering och migrering

Om du redan har en webbplats som är baserad på föråldrad webbteknologi, kan vi hjälpa dig att uppgradera din webbplats till den senaste webbteknologin och de senaste plattformarna.

Anpassad applikationsutveckling

Vi förser våra kunder med funktionsrika, säkra, högpresterande och skalbara applikationsutvecklingstjänster. Vi kan hjälpa dig med din webbutvecklingsstrategi för din marknad och vi göra detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Tredjeparts API-integrationer

Om du behöver några tredje parts tjänster och komponenter som ska integreras i din webbapplikation erbjuder vi också den här tjänsten. Våra anpassade webb-API-utvecklare kan skapa webb-API: er, anslutningar, anpassade data, webbtjänster och Middleware för säker och effektiv integration med dessa tjänster från tredje part.

Låter det intressant?

 

Boka då in ett förutsättningslöst Teamsmöte med oss så diskuterar vi igenom olika möjligheter och upplägg för er:

Fokus på mötet kommer att vara era mål, utmaningar när det gäller er webbsida/webbshop och vilka möjligheter som finns för att öka trafik och att skapa mer affärer och leads.